Alcon lancerer nye Precision7 kontaktlinser


16.07.2024 18.09
Alcon Precision7 kontaktlinser

Alcon er snart klar til at lancere en ny produktserie af kontaktlinser kaldet Precision7™. Disse linser er designet til at blive brugt i syv dage og tilbyder et alternativ til de sædvanlige endags- eller månedslinser.

Det vi ved om Precision7

Precision7™ linjen indeholder flere variationer: Precision7™, Precision7™ for Astigmatism, Precision7™ Multifocal, og Precision7™ Multifocal Toric. Disse linser er lavet af et materiale der indeholder 55% vand og 45% serafilcon A, en silikone hydrogel.

Innovationer inden for kontaktlinseteknologi

Alcon's introduktion af en 1-uges linse er en markant innovation på kontaktlinsemarkedet. De fleste linser er designet til enten dagligt eller månedligt brug, så en ugelinse tilbyder en ny mellemvej. Dette kan give mere komfort og potentielt bedre øjehygiejne for brugere, der synes at endagslinser er for hyppige og månedslinser er for langvarige.

Lanceringdato for Precision7

Den præcise lanceringdato for Precision7™ er endnu ikke annonceret, men det forventes at være snart. Når flere detaljer bliver tilgængelige, vil Alcon sandsynligvis give flere oplysninger om tilgængelighed og priser på disse nye linser.

Hold øje med opdateringer om lanceringen af Precision7™ og prisdetaljer, når disse bliver tilgængelige. Så snart Precision7 er lanceret, vil Lenspricer begynde at holde øje med priserne.


Rasmus undersøger og skriver om de nyeste trends og nyheder inden for syn og øjne. Han leverer klar og pålidelig information, der hjælper læserne med at holde sig informeret om vigtige udviklinger på området.