Hvad er Lenspricer?

Lenspricer er en prissammenligningsside for kontaktlinser. Her kan du sammenligne priser på dine kontaktlinser og finde dem til den bedste pris online, så du kan spare mange penge på dine kontaktlinser.

Vores egne undersøgelse viser, at man typisk kan spare 40% til 80% ved at købe sine kontaktlinser online hos det billigste sted, i forhold til de normale optikerkæder.

Hvordan fungerer Lenspricer?

Lenspricers prisrobot opdaterer priser på alle kontaktlinser flere gange i døgnet, så du altid kan være sikker på at få dine kontaktlinser til den bedste pris. Lenspricer omregner prisen på pakker til en månedlig pris, så du nemt kan sammenligne priser på tværs af pakke med forskelligt antal kontaktlinser i, så du kan være sikker på at få den bedste pris.

Hvordan tjener Lenspricer penge?

Lenspricer har indgået samarbejder med nogle af de butikker der sælger kontaktlinser. Det betyder, at Lenspricer tjener penge på at sende kunder videre til butikkerne.

Hvem står bag Lenspricer?

Lenspricer blev startet i 2023 af Rasmus Adeltoft. Han havde selv opdaget at han kunne spare mange penge ved at købe kontaktlinser online, men manglede et godt værktøj til at sammenligne alle priser på en gang, og få et hurtigt overblik. Dette ville han gerne dele med andre kontaktlinsebrugere, og derfor blev Lenspricer startet.