TopVue Premium for Astigmatism - Sammenlign Priser

TopVue Premium for Astigmatism
(3)

Sammenlign priser fra 166 kr til 184 kr.

Prisen er udregnet for én måned (4 linser).

Sammenlign priser fra 166 kr til 184 kr. Prisen er udregnet for én måned (4 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 1 butik, og pakker med 1, 3 eller 6 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 166 kr og den dyreste 184 kr. Spar op til 10%.

Køb TopVue Premium for Astigmatism online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

TopVue Premium for Astigmatism sælges i æsker med 1, 3 eller 6 kontaktlinser.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Bæretid

TopVue Premium for Astigmatism er en 14-dages linse. 14-dages linser er også kendt under navnene to ugers linser og ugelinser. De bruges 14 dage ad gangen. Enkelte kan man også sove med.

Kontaktlinsetype

TopVue Premium for Astigmatism er en torisk kontaktlinse. Toriske kontaktlinser er også kendt under navnene astigmatiske/astigmastism. De er beregnet til dig som har bygningsfejl.

Anmeldelser

TopVue Premium for Astigmatism har en gennemsnitsvurdering på 4,7 baseret på 3 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig