Acuvue Oasys with Transitions - Sammenlign Priser

Acuvue Oasys with Transitions
(3)

Sammenlign priser fra 173 kr til 173 kr.

Prisen er udregnet for én måned (4 linser).

Sammenlign priser fra 173 kr til 173 kr. Prisen er udregnet for én måned (4 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 2 butikker, og pakker med 6 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 173 kr og den dyreste 173 kr. Spar op til 0%.

Køb Acuvue Oasys with Transitions online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Acuvue Oasys with Transitions sælges i æsker med 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Acuvue Oasys with Transitions
 • Bæretid
  14-dages linse
 • Type
  Multifokal kontaktlinse
 • Producent
  Johnson & Johnson
 • Materiale
  Senofilcon A
 • Vandindhold
  38 %
 • Iltoverførsel
  121 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Ja
 • Styrker
  -12 til 8
 • Diameter
  14
 • BC
  8.4
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.acuvue.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Acuvue Oasys with Transitions er produceret af Johnson & Johnson, og fremstillet i materialet Senofilcon A med en vandindhold på 38%. Disse silikone-hydrogel kontaktlinser er et unikt produkt på markedet, idet de er de første linser der tilpasser sig i takt med ændringer i lysforholdene.

Linserne er infunderet med Transitions Light Intelligent-teknologi, hvilket gør at de kan reagere på omgivende lysforhold og får linsen til at justere dens mørkhed eller lysstyrke afhængigt af omgivelserne. Denne teknologi gør at linserne kan blive mørkere på mindre end et minut, og tilbage til normal tilstand på omtrent halvandet minut.

Du vil opleve at Acuvue Oasys with Transitions bidrager til reduceret øjenstress ved at hindre det blå lys der kommer fra mobiltelefoner, fjernsyn og computer-skærme. Dette specielle par linser har også en håndteringsindikator for lettere anvendelse. Disse linser er designet til 14 dages brug, men er ikke beregnet til kontinuerlig brug.

En interessant side-note er at Acuvue Oasys with Transitions blev præsent i Time Magazine som en af de bedste opfindelser i 2018. Hav dette i baghovedet, når du overvejer hvilke linser der kunne passe til dine behov.

Bæretid

Acuvue Oasys with Transitions er en 14-dages linse. 14-dages linser er også kendt under navnene to ugers linser og ugelinser. De bruges 14 dage ad gangen. Enkelte kan man også sove med.

Kontaktlinsetype

Acuvue Oasys with Transitions er en multifokal kontaktlinse. Multifokale kontaktlinser er også kendt under navnene flerstyrke/progressive/multifocal. De er beregnet til dig som har presbyopia (alderssyn).

Anmeldelser

Acuvue Oasys with Transitions har en gennemsnitsvurdering på 4,7 baseret på 3 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Forslag til dig