Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia - Sammenlign Priser

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia
(2)

Sammenlign priser fra 107 kr til 398 kr.

Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Sammenlign priser fra 107 kr til 398 kr. Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 6 butikker, og pakker med 3 eller 6 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 107 kr og den dyreste 398 kr. Spar op til 73%.

Køb Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia sælges i æsker med 3 eller 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia
 • Bæretid
  Månedslinse
 • Type
  Multifokal kontaktlinse
 • Producent
  Bausch + Lomb
 • Materiale
  Samfilcon A
 • Vandindhold
  46 %
 • Iltoverførsel
  163 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Nej
 • Styrker
  -10 til 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.5
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.bausch.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia er multifokale kontaktlinser, der er produceret af Bausch + Lomb. Linserne er lavet af materialet Samfilcon A, der indeholder 46% vand, hvilket giver en behagelig komfort. Disse linser er konstrueret til at levere enestående syn fra alle distancer, med en problemfri overgang mellem nær-, mellemlang- og fjernsyn.

En vigtig funktion hos Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia linser er deres innovative 3-Zone Progressive Design. Denne teknologi tilbyder skarpt syn på tæt hold, lang afstand og alt derimellem. Linserne er let blåfarvede for nemmere håndtering.

Disse linser er ideelle for dem, der bruger meget tid foran en computerskærm. Dette skyldes deres unikke MoistureSeal teknologi, der sikrer, at linserne holder på 95% af deres fugt i hele 16 timer. Dette gør kontaktlinsen komfortabel at bære hele dagen og forhindrer tørhed i øjnene.

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia er designet til at blive brugt i 30 dage. Gennemtænkt design, materialer og teknologi gør dem til et fremragende valg for presbyopiske kontaktlinsbrugere.

Bæretid

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia er en månedslinse. Månedslinser er også kendt under navnet 30-dages linser. De bruges 30 dage ad gangen. Enkelte kan man også sove med.

Kontaktlinsetype

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia er en multifokal kontaktlinse. Multifokale kontaktlinser er også kendt under navnene flerstyrke/progressive/multifocal. De er beregnet til dig som har presbyopia (alderssyn).

Anmeldelser

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia har en gennemsnitsvurdering på 4,5 baseret på 2 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig