Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism - Sammenlign Priser

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism
(2)

Sammenlign priser fra 85 kr til 328 kr.

Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Sammenlign priser fra 85 kr til 328 kr. Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 6 butikker, og pakker med 3 eller 6 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 85 kr og den dyreste 328 kr. Spar op til 74%.

Køb Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism sælges i æsker med 3 eller 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism
 • Bæretid
  Månedslinse
 • Type
  Torisk kontaktlinse
 • Producent
  Bausch + Lomb
 • Materiale
  Samfilcon A
 • Vandindhold
  46 %
 • Iltoverførsel
  114 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Nej
 • Styrker
  -9 til 6
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.bausch.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism er månedlige toriske kontaktlinser fremstillet af Bausch + Lomb. Disse linser er designet specifikt til at korrigere astigmatisme gennem en tilføjet cylinder og akse parameter.

Linserne er fremstillet af Samfilcon A, et silicone-hydrogel materiale med høj oxygen permeabilitet på 114 Dk/t, og en vandindhold på 46%, hvilket gør dem utrolig behagelige at have på. Samfilcon A materialet er specielt udviklet til at bekæmpe øjetræthed, en almindelig klage fra personer, der bruger meget tid foran en computer eller skærm.

Et særligt kendetegn ved Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism er deres MoistureSeal teknologi. Denne teknologi gør, at linserne kan beholde 95% af deres fugt i op til 16 timer, hvilket gør dem ideelle for brugere med tørre øjne. OpticAlign design sikrer desuden en stabil og konsekvent klar syn. Ingen gener fra blænding, forvrængninger eller sfærisk aberration. Dette gør disse linser yderst velegnede til fx kørsel om natten.

For at gøre håndteringen nemmere, har disse linser en let blå nuance. Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism er således designet til at give optimal komfort og klareste syn hele dagen.

Bæretid

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism er en månedslinse. Månedslinser er også kendt under navnet 30-dages linser. De bruges 30 dage ad gangen. Enkelte kan man også sove med.

Kontaktlinsetype

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism er en torisk kontaktlinse. Toriske kontaktlinser er også kendt under navnene astigmatiske/astigmastism. De er beregnet til dig som har bygningsfejl.

Anmeldelser

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism har en gennemsnitsvurdering på 4 baseret på 2 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig