Biofinity XR Toric - Sammenlign Priser

Biofinity XR Toric
(3)

Sammenlign priser fra 215 kr til 374 kr.

Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Sammenlign priser fra 215 kr til 374 kr. Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 5 butikker, og pakker med 3 eller 6 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 215 kr og den dyreste 374 kr. Spar op til 43%.

Køb Biofinity XR Toric online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Biofinity XR Toric sælges i æsker med 3 eller 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Biofinity XR Toric
 • Bæretid
  Månedslinse
 • Type
  Torisk kontaktlinse
 • Producent
  CooperVision
 • Materiale
  Comfilcon A
 • Vandindhold
  48 %
 • Iltoverførsel
  116 Dk/t
 • Kan soves med
  Ja
 • UV Filter
  Nej
 • Styrker
  -20 til 20
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.7
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://coopervision.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Biofinity XR Toric kontaktlinser er silikone-hydrogel linser, der er produceret af CooperVision. Disse toriske linser er specielt designet til at korrigere astigmatisme, selv i mere ekstreme tilfælde. Linserne er fremstillet af Comfilcon A materiale og har et vandindhold på 48%.

En af de markante karakteristika af Biofinity XR Toric linser er anvendelsen af eksklusiv Aquaform® teknologi. Denne teknologi låser vand ind i linsen, hvilket sikrer høj ilt permeabilitet, og holder linserne fugtige, bløde og fleksible i længere perioder.

Dertil kommer, at de anvender en Optimeret Toric Linse Geometri™, som sikrer en stabil og komfortabel pasform hele dagen. Biofinity XR Toric linser er designet til daglig brug, men kan også anvendes til lejlighedsvis søvn eller forlænget brug op til 30 dage og 29 nætter, hvis dette godkendes af en øjenspecialist.

Med Biofinity XR Toric linser behøver personer med astigmatisme ikke kompromittere med parametre, der er tættest på deres faktiske målinger, da der findes en bred vifte af akse- og cylinderværdier. Alt i alt, tilbyder disse linser klar og skarp syn, selv for personer med høj grad af astigmatisme.

Bæretid

Biofinity XR Toric er en månedslinse. Månedslinser er også kendt under navnet 30-dages linser. De bruges 30 dage ad gangen. Enkelte kan man også sove med.

Kontaktlinsetype

Biofinity XR Toric er en torisk kontaktlinse. Toriske kontaktlinser er også kendt under navnene astigmatiske/astigmastism. De er beregnet til dig som har bygningsfejl.

Anmeldelser

Biofinity XR Toric har en gennemsnitsvurdering på 4 baseret på 3 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig