Biofinity - Sammenlign Priser

Biofinity
(3)

Sammenlign priser fra 63 kr til 334 kr.

Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Sammenlign priser fra 63 kr til 334 kr. Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 7 butikker, og pakker med 3 eller 6 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 63 kr og den dyreste 334 kr. Spar op til 81%.

Køb Biofinity online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Biofinity sælges i æsker med 3 eller 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Biofinity
 • Bæretid
  Månedslinse
 • Producent
  CooperVision
 • Materiale
  Comfilcon A
 • Vandindhold
  48 %
 • Iltoverførsel
  160 Dk/t
 • Kan soves med
  Ja
 • UV Filter
  Nej
 • Styrker
  -12 til 8
 • Diameter
  14
 • BC
  8.6
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://coopervision.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Biofinity kontaktlinser er en topmoderne silikone-hydrogel linse produceret af CooperVision. Kendetegnende for disse linser er Comfilcon A materiale, der kombinerer en høj vandindhold på 48% med fremragende oxygen permeabilitet for optimal øjen sundhed og komfort.

Takket være Aquaform® teknologien sikres der en naturlig fugtighed i linserne, hvilket holder øjnene friske og sunde hele dagen. Teknologien låser fugten inde i linsen, hvilket gør dem bløde og fleksible samtidig med at de tillader en høj mængde ilt at passere igennem.

Biofinity linser er designet til daglig brug, men er også egnet til lejlighedsvis overnatning eller forlænget brug, og kan bæres kontinuerligt i op til 30 dage og 29 nætter. Denne bære metode bør dog altid først godkendes af en øjenpleje specialist.

I det store hele er Biofinity linser kendt for deres balancerede kombination af kvalitetsmaterialer, avanceret design og fremragende optiske egenskaber, der resulterer i højtrængende linser, der føles behagelige hele dagen.

Med Biofinity kontaktlinser får du linser, der tilbyder både høj komfort og sunde øjne; et resultat af den unikke kombination af materialet Comfilcon A og den høje andel af vand.

Bæretid

Biofinity er en månedslinse. Månedslinser er også kendt under navnet 30-dages linser. De bruges 30 dage ad gangen. Enkelte kan man også sove med.

Anmeldelser

Biofinity har en gennemsnitsvurdering på 4,7 baseret på 3 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig