TopVue Air Multifocal - Sammenlign Priser

TopVue Air Multifocal
(1)

Sammenlign priser fra 90 kr til 150 kr.

Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Sammenlign priser fra 90 kr til 150 kr. Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 1 butik, og pakker med 1, 3 eller 6 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 90 kr og den dyreste 150 kr. Spar op til 40%.

Køb TopVue Air Multifocal online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

TopVue Air Multifocal sælges i æsker med 1, 3 eller 6 kontaktlinser.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Bæretid

TopVue Air Multifocal er en månedslinse. Månedslinser er også kendt under navnet 30-dages linser. De bruges 30 dage ad gangen. Enkelte kan man også sove med.

Kontaktlinsetype

TopVue Air Multifocal er en multifokal kontaktlinse. Multifokale kontaktlinser er også kendt under navnene flerstyrke/progressive/multifocal. De er beregnet til dig som har presbyopia (alderssyn).

Anmeldelser

TopVue Air Multifocal har en gennemsnitsvurdering på 4 baseret på 1 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig

Andre søgninger