Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe - Sammenlign Priser

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe
(4)

Sammenlign priser fra 322 kr til 729 kr.

Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Sammenlign priser fra 322 kr til 729 kr. Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 7 butikker, og pakker med 30, 90 eller 180 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 322 kr og den dyreste 729 kr. Spar op til 56%.

Køb Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe sælges i æsker med 30, 90 eller 180 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe
 • Bæretid
  Endagslinse
 • Producent
  Johnson & Johnson
 • Materiale
  Senofilcon A
 • Vandindhold
  38 %
 • Iltoverførsel
  121 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Ja
 • Styrker
  -12 til 8
 • Diameter
  14.3
 • BC
  8.5, 9
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.acuvue.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Acuvue Oasys 1-Day med HydraLuxe kontaktlinser er fremstillet af Johnson & Johnson. Lavet med det patenterede HydraLuxe teknologi, disse linser giver en ekstraordinær komfort. De er et fantastisk valg for dem med følsomme øjne eller allergi.

Silikone-hydrogel materialet, Senofilcon A, er en del af denne kontaktlins teknologi, som gør disse linser komfortable og sunde for øjnene. On top of that, kombinerer de en høj vandindhold på 38%, hvilket yderligere bidrager til komforten.

HydraLuxe teknologi indeholder molekyler, der er biologisk lignende mennesketårer, indlejret direkte i linsens materiale, snarere end kun på dens overflade. Dette resulterer i effektiv fugtning, hvilket forbedrer øjets naturlige tårefilm og sikrer en sund og behagelig pasform.

Acuvue Oasys 1-Day linser er desuden designet til en dags brug, hvilket betydeligt minimerer risikoen for ubehagelige infektioner og gør pleje af linser unødvendigt. Dette gør dem til et sundt og bekvemt valg for enhver kontaktlinsbruger.

Bæretid

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe er en endagslinse. Endagslinser er også kendt under navnene dagslinser, 1-dagslinser og døgnlinser. De bruges én dag ad gangen, og smides derefter ud.

Anmeldelser

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe har en gennemsnitsvurdering på 4,8 baseret på 4 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig