Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism - Sammenlign Priser

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
(3)

Sammenlign priser fra 372 kr til 880 kr.

Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Sammenlign priser fra 372 kr til 880 kr. Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 7 butikker, og pakker med 30 eller 90 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 372 kr og den dyreste 880 kr. Spar op til 58%.

Køb Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism sælges i æsker med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
 • Bæretid
  Endagslinse
 • Type
  Torisk kontaktlinse
 • Producent
  Johnson & Johnson
 • Materiale
  Senofilcon A
 • Vandindhold
  38 %
 • Iltoverførsel
  121 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Ja
 • Styrker
  -9 til 4
 • Diameter
  14.3
 • BC
  8.5
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.acuvue.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism-producenten Johnson & Johnson fremstiller disse specielle kontaktlinser fra senofilcon A, et silikone-hydrogel materiale. De har en høj åndbarhed med en iltgennemtrængelighed på 121 Dk/t og en vandindhold på 38%.

Kontaktlinserne indeholder HydraLuxe-teknologien, som gør dem særligt egnet til dem med astigmatisme. Takket være denne teknologi er linserne lette at bære og føles behagelige hele dagen. HydraLuxe-teknologien holder linserne fugtige og komfortable, da den indeholder molekyler, der ligner de naturlige tårer i øjnene. Det gør dem til et glimrende valg for dem, der lider af tørre øjne og fører en aktiv livsstil.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism har også en ekstra Blink Stabilized®-teknologi, der sikrer, at linserne bliver perfekt på plads gennem hele brugen. Denne teknologi udnytter det naturlige bevægelse af øjenlågene for at sikre en klar vision. En let blå nuance er tilføjet for at gøre det lettere at håndtere dem.

Bæretid

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism er en endagslinse. Endagslinser er også kendt under navnene dagslinser, 1-dagslinser og døgnlinser. De bruges én dag ad gangen, og smides derefter ud.

Kontaktlinsetype

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism er en torisk kontaktlinse. Toriske kontaktlinser er også kendt under navnene astigmatiske/astigmastism. De er beregnet til dig som har bygningsfejl.

Anmeldelser

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism har en gennemsnitsvurdering på 4 baseret på 3 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig