Precision1 for Astigmatism - Sammenlign Priser

Precision1 for Astigmatism
(6)

Sammenlign priser fra 399 kr til 908 kr.

Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Sammenlign priser fra 399 kr til 908 kr. Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 7 butikker, og pakker med 30 eller 90 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 399 kr og den dyreste 908 kr. Spar op til 56%.

Køb Precision1 for Astigmatism online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Precision1 for Astigmatism sælges i æsker med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Precision1 for Astigmatism
 • Bæretid
  Endagslinse
 • Type
  Torisk kontaktlinse
 • Producent
  Alcon
 • Materiale
  Verofilcon A
 • Vandindhold
  51 %
 • Iltoverførsel
  90 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Ja
 • Styrker
  -8 til 4
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.5
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.alcon.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Precision1 for Astigmatism daglige kontaktlinser er fremstillet af Alcon. Disse toriske linser er kendt for deres høje visuelle skarphed og komfort. De er fremstillet af Verofilcon A, en silikone-hydrogel med en vandindhold på 51%, hvilket sikrer en høj oxygenpermeabilitet på 90 Dk/t.

Precision1 for Astigmatism benytter avanceret SMART SURFACE® teknologi, der omdanner disse linser til vandgradient linser. Linsens kerne består af et silikone-hydrogel materiale med et vandindhold på 51%, og overfladen af linsen, som kommer i kontakt med følsom øjevæv, er lavet af en klassisk hydrogel med et højt vandindhold på over 80%. Dette resulterer i en kontaktlinser, der er yderst komfortable at have på.

Med PRECISION BALANCE 8/4® teknologi, et højt succesfuldt linsedesign udviklet og implementeret af Alcon, sætter disse toriske linser sig hurtigt på et stabilt sted på øjet og garanterer perfekt visuel skarphed. Desuden, for lettere påføring, har linserne en orienteringsmarkering i form af et lille komma (ved 6 o'clock positionen).

Precision1 for Astigmatism kontaktlinser har en daglig udskiftningsskema, hvilket generelt betragtes som den sundeste måde at bære linser på. Brugeren starter hver dag med friske, sterile linser og smider dem simpelthen ud i slutningen af dagen. Alt i alt, en god allround 1-dags kontaktlinse.

Bæretid

Precision1 for Astigmatism er en endagslinse. Endagslinser er også kendt under navnene dagslinser, 1-dagslinser og døgnlinser. De bruges én dag ad gangen, og smides derefter ud.

Kontaktlinsetype

Precision1 for Astigmatism er en torisk kontaktlinse. Toriske kontaktlinser er også kendt under navnene astigmatiske/astigmastism. De er beregnet til dig som har bygningsfejl.

Anmeldelser

Precision1 for Astigmatism har en gennemsnitsvurdering på 4,5 baseret på 6 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig

Andre søgninger