Dailies Total1 for Astigmatism - Sammenlign Priser

Dailies Total1 for Astigmatism
(3)

Sammenlign priser fra 480 kr til 836 kr.

Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Sammenlign priser fra 480 kr til 836 kr. Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 7 butikker, og pakker med 30 eller 90 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 480 kr og den dyreste 836 kr. Spar op til 43%.

Køb Dailies Total1 for Astigmatism online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Dailies Total1 for Astigmatism sælges i æsker med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Dailies Total1 for Astigmatism
 • Bæretid
  Endagslinse
 • Type
  Torisk kontaktlinse
 • Producent
  Alcon
 • Materiale
  Delefilcon A
 • Vandindhold
  33 %
 • Iltoverførsel
  127 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Ja
 • Styrker
  -8 til 4
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.alcon.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Dailies Total1 for Astigmatism er endagskontaktlinser fremstillet af Alcon. Disse linser, lavet af Delefilcon A materiale, præsenterer en vandprocent på 33%. Denne linse er ikke designet til langvarig brug.

Linserne er skabt med en specielt designet optik, der sikrer perfekt syn, selv for folk med astigmatisme. Med Alcon's velprøvede toriske linsedesign, PRECISION BALANCE 8/4, passer linsen perfekt og sikrer optimal synsskarphed. For at gøre det nemmere at anvende, har linserne et orienteringsmærke i form af en lille linje ved kl. 6 positionen, samt stabiliseringspunkter ved kl. 8 og 4.

Dailies Total1 for Astigmatism indeholder SmarTears-teknologien, som frigør et naturligt forekommende stof i tårer, phosphatidylcholine, der hjælper med at stabilisere tårefilmen. Dette gør dem ekstremt behagelige at bære for folk, der døjer med tørre øjne. Disse linser har en variabel vandindhold; kerne består af en silikonehydrogel med en vandindhold på 33%, hvilket sikrer høj oxygen permeabilitet, mens linsefladen, der kommer i kontakt med det ømme og følsomme øjevæv, er lavet af klassisk hydrogel med et vandindhold nær 100%. Disse egenskaber gør Dailies Total1 for Astigmatism til et enestående valg for dem, der søger komfort og klart syn hver dag.

Bæretid

Dailies Total1 for Astigmatism er en endagslinse. Endagslinser er også kendt under navnene dagslinser, 1-dagslinser og døgnlinser. De bruges én dag ad gangen, og smides derefter ud.

Kontaktlinsetype

Dailies Total1 for Astigmatism er en torisk kontaktlinse. Toriske kontaktlinser er også kendt under navnene astigmatiske/astigmastism. De er beregnet til dig som har bygningsfejl.

Anmeldelser

Dailies Total1 for Astigmatism har en gennemsnitsvurdering på 4,7 baseret på 3 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig