Dailies Total1 - Sammenlign Priser

Dailies Total1
(2)

Sammenlign priser fra 347 kr til 670 kr.

Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Sammenlign priser fra 347 kr til 670 kr. Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 8 butikker, og pakker med 30, 90 eller 180 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 347 kr og den dyreste 670 kr. Spar op til 48%.

Køb Dailies Total1 online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Dailies Total1 sælges i æsker med 30, 90 eller 180 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Dailies Total1
 • Bæretid
  Endagslinse
 • Producent
  Alcon
 • Materiale
  Delefilcon A
 • Vandindhold
  33 %
 • Iltoverførsel
  156 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Nej
 • Styrker
  -12 til 6
 • Diameter
  14.1
 • BC
  8.5
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.alcon.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Dailies Total1, fremstillet af Alcon, er daglige silikone hydrogel kontaktlinser udført af Delefilcon A materiale. Disse linser har en variabel vandindhold på 33%, hvilket sikrer at fugt er fordelt gennem hele linsens kerne, for- og bagsider. Dette resultat skabes ved kombinationen af klassisk hydrogel materiale, som har et højt vandindhold, og silikone-hydrogel, der skaber nødvendig oxygen permeabilitet til hornhinden på 156 Dk/t.

Disse to egenskaber skaber en enestående komfort for brugerne. Dailies Total1 er kendt for at beholde mere vand på overfladen, hvilket hjælper med at minimere tørhed og ubehag i øjnene. Den eksklusive SmarTears teknologi frigiver en ingrediens, der ligner naturlige tårer, hvilket bidrager til stabilisering af tårefilmen ved at reducere fugtfordampning.

Dailies Total1 er enestående i den forstand, at de er designet til engangsbrug. Man bruger et nyt par hver dag og smider det væk efter brug, hvilket gør dem til et hygiejnisk valg. Det høje oxygen gennemtrængelighed giver maksimal åndbarhed, hvilket gør disse kontaktlinser til et sundt valg for dine øjne.

Bæretid

Dailies Total1 er en endagslinse. Endagslinser er også kendt under navnene dagslinser, 1-dagslinser og døgnlinser. De bruges én dag ad gangen, og smides derefter ud.

Anmeldelser

Dailies Total1 har en gennemsnitsvurdering på 5 baseret på 2 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig