Dailies AquaComfort Plus Toric - Sammenlign Priser

Dailies AquaComfort Plus Toric
(2)

Sammenlign priser fra 272 kr til 774 kr.

Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Sammenlign priser fra 272 kr til 774 kr. Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 8 butikker, og pakker med 30, 90 eller 180 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 272 kr og den dyreste 774 kr. Spar op til 65%.

Køb Dailies AquaComfort Plus Toric online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Dailies AquaComfort Plus Toric sælges i æsker med 30, 90 eller 180 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Dailies AquaComfort Plus Toric
 • Bæretid
  Endagslinse
 • Type
  Torisk kontaktlinse
 • Producent
  Alcon
 • Materiale
  Nelfilcon A
 • Vandindhold
  69 %
 • Iltoverførsel
  26 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Nej
 • Styrker
  -9 til 4
 • Diameter
  14.4
 • BC
  8.8
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.alcon.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Dailies AquaComfort Plus Toric er en daglig kontaktlinse fra Alcon lavet af Nelfilcon A materiale med en vandindhold på 69%. Disse linser er designet til at rette astigmatisme og tilbyder enestående komfort takket være en unik fugtgivende teknologi.

I tilføjelse til fremragende synsklarhed gennem døgnets løb, byder Dailies AquaComfort Plus Toric på den bemærkelsesværdige Precision Curve design. Dette unikke design, med sine to tynde zoner, giver en overlegen linsestabilitet og en jævn fordeling af trykket fra begge øjenlåg. Dette sikrer, at linsen forbliver i korrekt position, hvilket giver en konstant skarphed i synet, uanset forholdene.

Triple hydratisering er en yderligere fordel ved disse linser, da de har tre fugtighedsagenter, der giver utrolig komfort. Fra det øjeblik de indsættes til de fjernes, holder disse agenters samspil øjnene hydreret og friske, takket være den friktionsreducerende HPMC smøremiddel, blink-aktiverede PVA fugtighedsagent og den vådende PEG agent, der minimerer friktionen mellem linsen og øjenlåget.

Alt i alt er Dailies AquaComfort Plus Toric en fantastisk valgmulighed for brugere, der vil have høj bærekomfort, uovertruffen hydrering, og glimrende synsklarhed i løbet af dagen.

Bæretid

Dailies AquaComfort Plus Toric er en endagslinse. Endagslinser er også kendt under navnene dagslinser, 1-dagslinser og døgnlinser. De bruges én dag ad gangen, og smides derefter ud.

Kontaktlinsetype

Dailies AquaComfort Plus Toric er en torisk kontaktlinse. Toriske kontaktlinser er også kendt under navnene astigmatiske/astigmastism. De er beregnet til dig som har bygningsfejl.

Anmeldelser

Dailies AquaComfort Plus Toric har en gennemsnitsvurdering på 4,5 baseret på 2 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig