Dailies AquaComfort Plus Multifocal - Sammenlign Priser

Dailies AquaComfort Plus Multifocal
(2)

Sammenlign priser fra 342 kr til 733 kr.

Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Sammenlign priser fra 342 kr til 733 kr. Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 7 butikker, og pakker med 30 eller 90 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 342 kr og den dyreste 733 kr. Spar op til 53%.

Køb Dailies AquaComfort Plus Multifocal online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal sælges i æsker med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Dailies AquaComfort Plus Multifocal
 • Bæretid
  Endagslinse
 • Type
  Multifokal kontaktlinse
 • Producent
  Alcon
 • Materiale
  Nelfilcon A
 • Vandindhold
  69 %
 • Iltoverførsel
  26 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Nej
 • Styrker
  -10 til 6
 • Diameter
  14
 • BC
  8.7
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.alcon.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Dailies Aquacomfort Plus Multifocal er en-dags multifokale kontaktlinser fremstillet af Alcon. De er designet til at korrigere presbyopi, et almindeligt synsdefekt, der påvirker mange voksne omkring 40-årsalderen. Disse linser er lavet af Nelfilcon A og har et vandindhold på 69%, hvilket sikrer komfort og fugtighed i løbet af dagen.

Deres unikke præcisionsprofil-design sikrer en glat overgang mellem koncentriske optiske zoner. Den centrale del af linsen er designet til at forbedre nærsynet, mens en kontinuerlig overgang til linsens kanter muliggør klart syn på længere afstande. Desuden stabiliserer de tårefilmen for skarpt fokus og har tre zoner, der muliggør skarpt syn på nær, mellem og lang afstand.

Dailies Aquacomfort Plus Multifocal linser indeholder en fugtgivende smøremiddel kendt som HPMC. De indeholder også en kombination af to andre vigtige stoffer - PVA (polyvinylalkohol) og PEG (polyethylenglycol). PVA er indlejret i linsens materiale og frigøres til overfladen ved hvert blink. Alt i alt, en velafbalanceret linse med mange sofistikerede funktioner.

Bæretid

Dailies AquaComfort Plus Multifocal er en endagslinse. Endagslinser er også kendt under navnene dagslinser, 1-dagslinser og døgnlinser. De bruges én dag ad gangen, og smides derefter ud.

Kontaktlinsetype

Dailies AquaComfort Plus Multifocal er en multifokal kontaktlinse. Multifokale kontaktlinser er også kendt under navnene flerstyrke/progressive/multifocal. De er beregnet til dig som har presbyopia (alderssyn).

Anmeldelser

Dailies AquaComfort Plus Multifocal har en gennemsnitsvurdering på 5 baseret på 2 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig