Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal - Sammenlign Priser

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal
(1)

Sammenlign priser fra 617 kr til 793 kr.

Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Sammenlign priser fra 617 kr til 793 kr. Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 6 butikker, og pakker med 30 eller 90 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 617 kr og den dyreste 793 kr. Spar op til 22%.

Køb Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal sælges i æsker med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal
 • Bæretid
  Endagslinse
 • Type
  Multifokal kontaktlinse
 • Producent
  Johnson & Johnson
 • Materiale
  Senofilcon A
 • Vandindhold
  38 %
 • Iltoverførsel
  147 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Ja
 • Styrker
  -9 til 6
 • Diameter
  14.3
 • BC
  8.4
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.acuvue.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal er multifokale kontaktlinser i silikone-hydrogel lavet af Johnson & Johnson. De er skabt af materialet Senofilcon A og har et højt vandindhold på 38%. Disse linser er kendt for at tilbyde enestående komfort og skarp syn på alle afstande under alle lysforhold.

En særlig egenskab ved denne linse er OptiBlue™ Light Filter-teknologien, som filtrerer op til 60% af blå-violet lys med en bølgelængde på 380-450 nm. De giver dermed en fremragende synsklarhed i alle lysforhold. Derudover bruger linserne TearStable™ teknologi, som holder linsen behageligt fugtig hele dagen ved at låse fugt inde i materialet.

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal kontaktlinser er daglige linser, hvilket betragtes som en af de sundeste måder at bære kontaktlinser på, da det markant reducerer risikoen for øjenirritation. Samtidig er disse linser optimeret til personer med presbyopi, hvilket forbedrer synsstyrken for disse personer betydeligt.

Bæretid

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal er en endagslinse. Endagslinser er også kendt under navnene dagslinser, 1-dagslinser og døgnlinser. De bruges én dag ad gangen, og smides derefter ud.

Kontaktlinsetype

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal er en multifokal kontaktlinse. Multifokale kontaktlinser er også kendt under navnene flerstyrke/progressive/multifocal. De er beregnet til dig som har presbyopia (alderssyn).

Anmeldelser

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal har en gennemsnitsvurdering på 5 baseret på 1 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig