Acuvue Oasys Max 1-Day - Sammenlign Priser

Acuvue Oasys Max 1-Day
(2)

Sammenlign priser fra 366 kr til 678 kr.

Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Sammenlign priser fra 366 kr til 678 kr. Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 6 butikker, og pakker med 30 eller 90 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 366 kr og den dyreste 678 kr. Spar op til 46%.

Køb Acuvue Oasys Max 1-Day online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Acuvue Oasys Max 1-Day sælges i æsker med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Acuvue Oasys Max 1-Day
 • Bæretid
  Endagslinse
 • Producent
  Johnson & Johnson
 • Materiale
  Senofilcon A
 • Vandindhold
  38 %
 • Iltoverførsel
  121 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Ja
 • Styrker
  -8 til 6
 • Diameter
  14.3
 • BC
  8.4
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.acuvue.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Acuvue Oasys Max 1-Day er en silikone-hydrogel kontaktlinse fremstillet af Johnson & Johnson. Med et vandindhold på 38%, er disse linser ideal til brug i hverdagen og holdes behagelige hele dagen lang. Denne kontaktlinse er lavet af Senofilcon A materiale som sikrer en høj iltpermeabilitet på 121 Dk/t.

Dens TearStable™ teknologi hjælper med at låse fugt inde i materialet og sørger for at holder linserne fugtige og behagelige gennem hele dagen. Acuvue Oasys Max 1-Day linser er særligt designet til at reducere øjetræthed ved arbejde med digitale enheder. Disse linser filtrerer op til 60% af det blå-violette lys med en bølgelængde på 380-450 mn, hvilket sikrer gedigen visuel klarhed i alle lysforhold.

Acuvue Oasys Max 1-Day linser er en af de sundeste måder at bære linser på, da de betydeligt reducerer risikoen for, at debris blokerer øjet. Disse linser har også et manipulerende farvebelæg og et orienteringsmærke, der viser den modsatte og ansigtet, hvilket gør dem lette at håndtere. Alt i alt er de godt afrundede et-dags kontaktlinser.

Bæretid

Acuvue Oasys Max 1-Day er en endagslinse. Endagslinser er også kendt under navnene dagslinser, 1-dagslinser og døgnlinser. De bruges én dag ad gangen, og smides derefter ud.

Anmeldelser

Acuvue Oasys Max 1-Day har en gennemsnitsvurdering på 4 baseret på 2 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig