Proclear 1 Day Multifocal - Sammenlign Priser

Proclear 1 Day Multifocal
(3)

Sammenlign priser fra 360 kr til 609 kr.

Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Sammenlign priser fra 360 kr til 609 kr. Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 7 butikker, og pakker med 30 eller 90 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 360 kr og den dyreste 609 kr. Spar op til 41%.

Køb Proclear 1 Day Multifocal online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Proclear 1 Day Multifocal sælges i æsker med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Proclear 1 Day Multifocal
 • Bæretid
  Endagslinse
 • Type
  Multifokal kontaktlinse
 • Producent
  CooperVision
 • Materiale
  Omafilcon A
 • Vandindhold
  60 %, 62 %
 • Iltoverførsel
  37 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Nej
 • Styrker
  -10 til 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.7
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://coopervision.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Proclear 1 Day Multifocal er daglige kontaktlinser fremstillet af CooperVision. Disse linser er designet til at korrigere presbyopi og symptomer forbundet med tørre øjne.

Linserne er fremstillet af materialet Omafilcon A, som sikrer høj komfort hele dagen. Med et vandindhold på mellem 60 og 62% er disse linser med til at holde øjnene fugtede.

Proclear 1 Day Multifocal kontaktlinser leverer skarpt, klart syn på alle afstande. Uanset om du kører bil, læser eller arbejder ved computeren, er Proclear 1 Day Multifocal linserne ideelle. Den optiske konstruktion af linsen lader øjet finde den instinktive zone, der giver optimal fokus.

PC fugtgivende teknologi tillader vand at binde sig til linsens overflade, hvilket forhindrer det i at fordampe. Denne beskyttende lag på overfladen af linsen forhindrer ansamlinger af snavs og reducerer dannelse af aflejringer.

Endelig understreger CooperVision, at Proclear 1 Day Multifocal-kontaktlinser er designet til bærere med additionsværdier op til +2.50. Det er almindeligt kendt, at kontaktlinser er blandt de sunde valgmuligheder for kontaktlinsebrugere, da de kasseres ved slutningen af dagen og erstattes med et nyt, friskt par næste dag.

Bæretid

Proclear 1 Day Multifocal er en endagslinse. Endagslinser er også kendt under navnene dagslinser, 1-dagslinser og døgnlinser. De bruges én dag ad gangen, og smides derefter ud.

Kontaktlinsetype

Proclear 1 Day Multifocal er en multifokal kontaktlinse. Multifokale kontaktlinser er også kendt under navnene flerstyrke/progressive/multifocal. De er beregnet til dig som har presbyopia (alderssyn).

Anmeldelser

Proclear 1 Day Multifocal har en gennemsnitsvurdering på 4,7 baseret på 3 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig