Biotrue ONEday for Presbyopia - Sammenlign Priser

Biotrue ONEday for Presbyopia
(4)

Sammenlign priser fra 317 kr til 548 kr.

Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Sammenlign priser fra 317 kr til 548 kr. Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 6 butikker, og pakker med 30 eller 90 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 317 kr og den dyreste 548 kr. Spar op til 42%.

Køb Biotrue ONEday for Presbyopia online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Biotrue ONEday for Presbyopia sælges i æsker med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Biotrue ONEday for Presbyopia
 • Bæretid
  Endagslinse
 • Type
  Multifokal kontaktlinse
 • Producent
  Bausch + Lomb
 • Materiale
  Nesofilcon A
 • Vandindhold
  78 %
 • Iltoverførsel
  42 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Ja
 • Styrker
  -9 til 6.5
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.bausch.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Biotrue ONEday for Presbyopia er multifokale kontaktlinser produceret af Bausch + Lomb. De er designet til at give klarhed i visionen for dem, der lider af presbyopi. Presbyopi er en almindelig synsdefekt, der sker som en naturlig følge af aldringsprocessen, og begynder ofte at påvirke mennesker omkring 40 år. Den indtræden af presbyopi er karakteriseret ved en forringet evne til at fokusere på nærliggende objekter.

Disse linser har tre optiske zoner, som bruger øjets naturlige egenskaber, når det fokuserer på fjerne, nære og mellemliggende afstande. De individuelle optiske zoner er placeret i koncentriske cirkler, med den inderste cirkel, der giver et klart syn på nærliggende genstande, og den yderste ring, der giver et syn på fjerne genstande. De har en høj vandindhold på 78%, et af de højeste på markedet, og skabt fra HyperGel materiale (Nesofilcon A), der kombinerer funktionerne af klassisk hydrogel og silikone hydrogel for at opnå høj vandindhold og høj oxygen permeabilitet.

HyperGel-teknologi inkorporerer de aktive ingredienser i det øvre lag af linsematerialet, der skaber et lipidlag, der forhindrer dehydrering. Med den høje vandprocent er Biotrue ONEday for Presbyopia linser sammenlignelige med procenten af vand indeholdt i hornhinden. Alt i alt, Biotrue ONEday for Presbyopia er en velafbalanceret daglig kontaktlinse.

Bæretid

Biotrue ONEday for Presbyopia er en endagslinse. Endagslinser er også kendt under navnene dagslinser, 1-dagslinser og døgnlinser. De bruges én dag ad gangen, og smides derefter ud.

Kontaktlinsetype

Biotrue ONEday for Presbyopia er en multifokal kontaktlinse. Multifokale kontaktlinser er også kendt under navnene flerstyrke/progressive/multifocal. De er beregnet til dig som har presbyopia (alderssyn).

Anmeldelser

Biotrue ONEday for Presbyopia har en gennemsnitsvurdering på 4 baseret på 4 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig