Acuvue Vita for Astigmatism - Sammenlign Priser

Acuvue Vita for Astigmatism
(2)

Sammenlign priser fra 103 kr til 103 kr.

Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Sammenlign priser fra 103 kr til 103 kr. Prisen er udregnet for én måned (2 linser).
Vis pris for
Pakkestørrelser

bemærk: nogle links kan være sponsoreret.

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 1 butik, og pakker med 6 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 103 kr og den dyreste 103 kr. Spar op til 0%.

Køb Acuvue Vita for Astigmatism online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Acuvue Vita for Astigmatism sælges i æsker med 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Acuvue Vita for Astigmatism
 • Bæretid
  Månedslinse
 • Type
  Torisk kontaktlinse
 • Producent
  Johnson & Johnson
 • Materiale
  Senofilcon C
 • Vandindhold
  41 %
 • Iltoverførsel
  129 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Ja
 • Styrker
  -9 til 4
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.acuvue.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Acuvue Vita for Astigmatism er en månedlig, toriske silikone-hydrogel kontaktlinser fra Johnson & Johnson til korrektion af astigmatisme. De er designet til daglig brug og skal udskiftes efter en måned. Det innovative HydraMax™ -teknologi sikrer maksimal og vedvarende hydrering af linserne, hvilket sikrer maksimal komfort gennem hele måneden, selv under udfordrende forhold.

Disse linser har en afrundet, tynd kant, der giver en glat pasform, eliminerer risikoen for irritation og øger bærekomforten. Acuvue Vita for Astigmatism leveres med en UV-filter, der blokerer 99,8% af UVB og 93,4% af UVA og har en lys blå tine for nemmere manipulation.

Takket være den unikke Accelerated Stabilization Design-teknologi, også kendt som BLINK STABILIZED Design, forbliver linserne på plads, uanset hvor pludselige dine hoved- og øjenbevægelser er. Denne teknologi bruger det naturlige blinkende øjenlågsbevægelse til at holde linserne i den rigtige position. Således forbliver synet skarpt og stabilt til enhver tid, uanset øjenbevægelser og hovedposition.

Bæretid

Acuvue Vita for Astigmatism er en månedslinse. Månedslinser er også kendt under navnet 30-dages linser. De bruges 30 dage ad gangen. Enkelte kan man også sove med.

Kontaktlinsetype

Acuvue Vita for Astigmatism er en torisk kontaktlinse. Toriske kontaktlinser er også kendt under navnene astigmatiske/astigmastism. De er beregnet til dig som har bygningsfejl.

Anmeldelser

Acuvue Vita for Astigmatism har en gennemsnitsvurdering på 5 baseret på 2 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig