Bausch + Lomb ULTRA One Day - Sammenlign Priser

Bausch + Lomb ULTRA One Day
(4)

Sammenlign priser fra 423 kr til 478 kr.

Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Sammenlign priser fra 423 kr til 478 kr. Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 3 butikker, og pakker med 30 eller 90 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 423 kr og den dyreste 478 kr. Spar op til 11%.

Køb Bausch + Lomb ULTRA One Day online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Bausch + Lomb ULTRA One Day sælges i æsker med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Bausch + Lomb ULTRA One Day
 • Bæretid
  Endagslinse
 • Producent
  Bausch + Lomb
 • Materiale
  Kalifilcon A
 • Vandindhold
  55 %
 • Iltoverførsel
  134 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Ja
 • Styrker
  -12 til 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.bausch.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Bausch + Lomb ULTRA One Day kontaktlinser er dagslinser fremstillet af Bausch + Lomb. Disse linser er designet til at rette nærsynethed og langsynethed, og giver optimal øjenkomfort og fremragende synskorrektion gennem hele dagen. Bausch + Lomb ULTRA One Day linser er lavet af materialet Kalifilcon A og har et vandindhold på 55%.

De to banebrydende teknologier, Advanced MoistureSeal og ComfortFeel, arbejder sammen for at sikre 16 timers komfort, hvilket er ideelt for dem, der har brug for langvarig brug af kontaktlinser. Disse teknologier sikrer et højt hydratiseringsniveau og maksimal komfort gennem hele dagen.

Bausch + Lomb ULTRA One Day linser bevarer 96% af deres fugtighed, selv efter mange timer, hvilket gør dem ideelle for brugere, der ofte oplever tørhed i øjnene. Kalifilcon A-materialet har en lav modulus elasticitet, hvilket sikrer linsens fleksibilitet og gør dem nemme at håndtere. Med en iltgennemtrængelighed på 134 Dk/t lader disse linser dine øjne ånde naturligt.

Disse linser korrigerer effektivt dit syn, både i klare og lav lysforhold. De reducerer også ubehagelige sfæriske abnormiteter, såsom sløret syn under natkørsel. Bausch + Lomb ULTRA One Day kontaktlinser er en velafbalanceret dagslinse, der sikrer komfort og klart syn hele dagen.

Bæretid

Bausch + Lomb ULTRA One Day er en endagslinse. Endagslinser er også kendt under navnene dagslinser, 1-dagslinser og døgnlinser. De bruges én dag ad gangen, og smides derefter ud.

Anmeldelser

Bausch + Lomb ULTRA One Day har en gennemsnitsvurdering på 4 baseret på 4 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Forslag til dig