Proclear Multifocal Toric - Sammenlign Priser

Proclear Multifocal Toric
(1)

Sammenlign priser fra 250 kr til 279 kr.

Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Sammenlign priser fra 250 kr til 279 kr. Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 2 butikker, og pakker med 3 eller 6 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 250 kr og den dyreste 279 kr. Spar op til 11%.

Køb Proclear Multifocal Toric online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Proclear Multifocal Toric sælges i æsker med 3 eller 6 kontaktlinser.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Proclear Multifocal Toric kontaktlinser er fremstillet af CooperVision og er en effektiv løsning for dig, der både lider af astigmatisme og presbyopi. Disse multifokale månedslinser kombinerer en sfærisk dioptri med en cylinder, akse og addition, og de dækker et bredt område af kombinationer for at passe til mange forskellige brugeres behov.

Deres unikke fugtgivende system holder øjnene hydreret hele dagen. Proclear Multifocal Toric er lavet af hydrogel materialet Omafilcon B, som har en høj vandindhold på mellem 60-62%, hvilket gør dem meget resistente over for tørhed. Samtidig er de egnet til følsomme øjne.

Desuden viser en undersøgelse fra CooperVision, at disse linser forbliver 96% hydreret gennem hele dagen, selv efter 12 timers brug. De udbyder komfort uden grænser, mens de maksimerer binokulær visuel skarphed på alle afstande. Proclear Multifocal Toric skal ikke bruges som udvidet brug linser, og de skal udskiftes hver 30. dag.

Anmeldelser

Proclear Multifocal Toric har en gennemsnitsvurdering på 5 baseret på 1 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter