Proclear Sphere - Sammenlign Priser

Proclear Sphere
(2)

Sammenlign priser fra 47 kr til 168 kr.

Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Sammenlign priser fra 47 kr til 168 kr. Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 6 butikker, og pakker med 3 eller 6 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 47 kr og den dyreste 168 kr. Spar op til 72%.

Køb Proclear Sphere online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Proclear Sphere sælges i æsker med 3 eller 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Proclear Sphere
 • Bæretid
  Månedslinse
 • Producent
  CooperVision
 • Materiale
  Omafilcon B
 • Vandindhold
  60 %, 62 %
 • Iltoverførsel
  42 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Nej
 • Styrker
  -20 til 20
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://coopervision.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Proclear Sphere kontaktlinser er fremstillet af CooperVision og er specielt designet til brugere, der lider af tørt øje-syndrom. De er også ideelle til dig, der bærer kontaktlinser i 12 timer om dagen, eller arbejder i airconditionerede miljøer.

Disse linser er fremstillet af materialet Omafilcon B og har en vandindhold på 60-62%. Kombinationen af dette materiale og den høje vandindhold tillader fremragende iltgennemtrængelighed, og holder dine øjne tilstrækkeligt fugtige for komfort hele dagen.

En unik detalje ved Proclear Sphere kontaktlinser er deres indhold af en syntetisk efterligning af phosphorylcholin, som er en substans, der naturligvis findes i menneskelige cellemembraner. Denne substans hjælper med at bevare vandbalancen i linsen, hvilket optimerer fugtighedsniveauet og sikrer en høj biokompatibilitet. Dette resulterer i, at linsen, selvom det er en fremmed krop, tolereres godt af øjet.

Takket være phosphorylcholin dannes der en beskyttende film på linsens overflade, som forebygger dannelse af protein- eller lipidaflejringer, der kan forårsage ubehag og nedsætte iltgennemtrængeligheden. Alt i alt, Proclear Sphere er en fremragende, velafbalanceret månedlig kontaktlinse.

Bæretid

Proclear Sphere er en månedslinse. Månedslinser er også kendt under navnet 30-dages linser. De bruges 30 dage ad gangen. Enkelte kan man også sove med.

Anmeldelser

Proclear Sphere har en gennemsnitsvurdering på 4,5 baseret på 2 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig

Andre søgninger