Proclear Multifocal XR - Sammenlign Priser

Proclear Multifocal XR
(1)

Sammenlign priser fra 233 kr til 246 kr.

Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Sammenlign priser fra 233 kr til 246 kr. Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 2 butikker, og pakker med 3 eller 6 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 233 kr og den dyreste 246 kr. Spar op til 5%.

Køb Proclear Multifocal XR online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Proclear Multifocal XR sælges i æsker med 3 eller 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Proclear Multifocal XR
 • Bæretid
  Månedslinse
 • Type
  Multifokal kontaktlinse
 • Producent
  CooperVision
 • Materiale
  Omafilcon B
 • Vandindhold
  60 %, 62 %
 • Iltoverførsel
  42 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Nej
 • Styrker
  -20 til 20
 • Diameter
  14.4
 • BC
  8.7
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://coopervision.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Proclear Multifocal XR er månedslinser produceret af CooperVision, designet til at korrigere alderssynhed. Disse kontaktlinser er skabt til patienter, hvis alderssynhed når en høj værditilføjelse: op til +4.00 (ADD Power). Takket være den innovative Balanced Progressive™ teknologi, hjælper Proclear Multifocal XR linser dig til at opnå klart og behageligt syn på alle afstande.

Hydreringssystemet i Proclear Multifocal XR benytter sig af en hydrofil (vandbindende) phosphorylcholine substans, der er indeholdt i linsens materiale, Omafilcon B. Et vandindhold på 60-62% gør dette muligt, da vand danner sig på linsens overfladebeskyttende film, hvilket forhindrer dehydrering og forhindrer ophobning af aflejringer og urenheder på linsens overflade.

Proclear Multifocal XR linser er en effektiv løsning for at korrigere alderssynhed, som regel en naturlig konsekvens af aldringsprocessen. Alderssynhed rammer generelt folk, når de når en alder af omkring de fyrre år, og påvirker visionen på nært hold. Proclear Multifocal XR linser hjælper med at opnå perfekt fokus på alle afstande takket være deres avancerede design.

Det er ikke anbefalet at købe multifokale linser uden forudgående rådgivning fra din øjenplejeeekspert. Med deres høje rækkevidde af styrker, fra +20.00 til -20.00, sammen med en højere valg af læseværdier op til +4.00 (ADD), er Proclear Multifocal XR specielt designet til dem, der lider af alderssynhed og tørre øjne.

Bæretid

Proclear Multifocal XR er en månedslinse. Månedslinser er også kendt under navnet 30-dages linser. De bruges 30 dage ad gangen. Enkelte kan man også sove med.

Kontaktlinsetype

Proclear Multifocal XR er en multifokal kontaktlinse. Multifokale kontaktlinser er også kendt under navnene flerstyrke/progressive/multifocal. De er beregnet til dig som har presbyopia (alderssyn).

Anmeldelser

Proclear Multifocal XR har en gennemsnitsvurdering på 5 baseret på 1 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig