TOTAL30 - Sammenlign Priser

TOTAL30
(3)

Sammenlign priser fra 128 kr til 312 kr.

Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Sammenlign priser fra 128 kr til 312 kr. Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 5 butikker, og pakker med 3 eller 6 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 128 kr og den dyreste 312 kr. Spar op til 59%.

Køb TOTAL30 online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

TOTAL30 sælges i æsker med 3 eller 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  TOTAL30
 • Bæretid
  Månedslinse
 • Producent
  Alcon
 • Materiale
  Lehfilcon A
 • Vandindhold
  55 %
 • Iltoverførsel
  154 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Ja
 • Styrker
  -12 til 8
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.4
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.alcon.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Alcon's TOTAL30, de månedlige silikone-hydrogel kontaktlinser, er firmaets nyeste produkt inden for kvalitetsprodukter. Disse linser er produceret ved hjælp af en unik proces, der kombinerer et silikone-hydrogel materiale med høj iltpermeabilitet, beliggende i linsens kerne, med et hydrogel-materiale med høj fugtighed på hele linsens overflade. Dette giver en vandindhold i linsens kerne på 55%, mens det holder sig tæt på 100% på linsens overflade.

Alcon benytter en fremstilllingsteknik kaldet CELLIGENT teknologi i fremstillingen af TOTAL30 kontaktlinser. Denne innovative teknik er inspireret af øjets biologi og efterligner øjets overflade. Teknologien kombinerer en biomimetisk overflade med en unik linsekemi, hvilket forhindrer bakterier og lipider i at samle sig på linsens overflade. Alt imens, er linsen stadig i stand til at trække fugtighed til sig og holde den, hvilket gør linsen behagelig blød og smidig hele dagen igennem.

TOTAL30 kontaktlinser er designet til daglig brug. Det betyder, at det ikke er muligt at sove imens disse linser er på. De skal altid tages ud af øjnene om aftenen, rengøres med en kvalitets linsepleje løsning, og efterlades til genopbygning over natten i en linsebeholder. Udskiftningscyklussen er på 30 dage for disse linser. Så efter en måneds brug, er det nødvendigt at starte med et frisk par.

TOTAL30 er karakteriseret ved dens silikone hydrogel som er et af de sundeste materialer brugt i fremstillingen af kontaktlinser. Det tillader øjnene at ånde og se helt naturligt ud.

Bæretid

TOTAL30 er en månedslinse. Månedslinser er også kendt under navnet 30-dages linser. De bruges 30 dage ad gangen. Enkelte kan man også sove med.

Anmeldelser

TOTAL30 har en gennemsnitsvurdering på 4,7 baseret på 3 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig