TOTAL30 for Astigmatism - Sammenlign Priser

TOTAL30 for Astigmatism
(2)

Sammenlign priser fra 192 kr til 347 kr.

Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Sammenlign priser fra 192 kr til 347 kr. Prisen er udregnet for én måned (2 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 5 butikker, og pakker med 3 eller 6 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 192 kr og den dyreste 347 kr. Spar op til 45%.

Køb TOTAL30 for Astigmatism online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

TOTAL30 for Astigmatism sælges i æsker med 3 eller 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  TOTAL30 for Astigmatism
 • Bæretid
  Månedslinse
 • Type
  Torisk kontaktlinse
 • Producent
  Alcon
 • Materiale
  Lehfilcon A
 • Vandindhold
  55 %
 • Iltoverførsel
  123 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Ja
 • Styrker
  -10 til 8
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.alcon.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

TOTAL30 for Astigmatism er månedlige kontaktlinser fremstillet af Alcon, designet til korrektion af astigmatisme. Faktisk er disse linser kendt for at have en høj iltgennemtrængelighed på 123 Dk/t, hvilket hjælper dine øjne med at trække vejret. Dette er et funktion, der virkelig gør disse kontaktlinser til et attraktivt valg for mange.

Linserne er producet med Lehfilcon A materiale, og irremitterende nok, har de et vandindhold på 55%. TOTAL30 for Astigmatism tager i brug unikke teknologier, der garanterer komfortabelt slid og fremragende syn. Linsernes ydre overflade har vandindhold tæt på 100%, som sammen med den midterste kerne giver en fantastisk polster mod øjnene.

TOTAL30 for Astigmatism adskiller sig også ved at have det, der kendes som Precision Balance 8/4 design. Dette design sørger for fremragende stabilitet og sikrer, at linsen forbliver i korrekt position hele dagen. Dette minimerer kontakt mellem øjenlåget og linsen, som reducerer irritation og garanterer fremragende visuel skarphed.

Desuden hjælper Celligent teknologi med at reducere bakterier og lipidadhæsion for at holde kontaktlinserne rene hele måneden. Polymer nanofibre på overfladen af linsen modvirker bakteriemolekylerne, hvilket giver betydelig mindre biofilmdannelse.

Endeligt, skal det nævnes at TOTAL30 for Astigmatism linserne er designet til at blive brugt dagligt. Det betyder, de ikke er beregnet til at sove i. De skal fjernes fra øjnene om aftenen, mekanisk rengøres og opbevares til regenerering. På denne måde vil linserne være klar til brug igen om morgenen. Udskiftningsperioden er sat til 30 dage.

Bæretid

TOTAL30 for Astigmatism er en månedslinse. Månedslinser er også kendt under navnet 30-dages linser. De bruges 30 dage ad gangen. Enkelte kan man også sove med.

Kontaktlinsetype

TOTAL30 for Astigmatism er en torisk kontaktlinse. Toriske kontaktlinser er også kendt under navnene astigmatiske/astigmastism. De er beregnet til dig som har bygningsfejl.

Anmeldelser

TOTAL30 for Astigmatism har en gennemsnitsvurdering på 4,5 baseret på 2 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig