easyvision Elision Multifocal - Sammenlign Priser

easyvision Elision Multifocal
(2)

Sammenlign priser fra 528 kr til 528 kr.

Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Sammenlign priser fra 528 kr til 528 kr. Prisen er udregnet for én måned (60 linser).
Vis pris for
Pakkestørrelser

bemærk: nogle links kan være sponsoreret.

Prisudvikling

Den laveste pris i løbet af de sidste 1 måneder er 528 kr per måned.

Lige nu er den laveste pris 528 kr per måned.

Hvordan køber man kontaktlinser online?

Hvis du ikke har købt kontaktlinser online før, kan du følge vores nemme guide: sådan køber du multifokale kontaktlinser online til presbyopi.

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 1 butik, og pakker med 30 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 528 kr og den dyreste 528 kr. Spar op til 0%.

Køb easyvision Elision Multifocal online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

easyvision Elision Multifocal sælges i æsker med 30 kontaktlinser.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Bæretid

easyvision Elision Multifocal er en endagslinse. Endagslinser er også kendt under navnene dagslinser, 1-dagslinser og døgnlinser. De bruges én dag ad gangen, og smides derefter ud.

Kontaktlinsetype

easyvision Elision Multifocal er en multifokal kontaktlinse. Multifokale kontaktlinser er også kendt under navnene flerstyrke/progressive/multifocal. De er beregnet til dig som har presbyopia (alderssyn).

Anmeldelser

easyvision Elision Multifocal har en gennemsnitsvurdering på 4 baseret på 2 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig