Miru 1 Day UpSide Multifocal - Sammenlign Priser

Miru 1 Day UpSide Multifocal
(2)

Sammenlign priser fra 574 kr til 593 kr.

Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Sammenlign priser fra 574 kr til 593 kr. Prisen er udregnet for én måned (60 linser).
Vis pris for
Pakkestørrelser

bemærk: nogle links kan være sponsoreret.

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 1 butik, og pakker med 30 eller 90 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 574 kr og den dyreste 593 kr. Spar op til 3%.

Køb Miru 1 Day UpSide Multifocal online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

Miru 1 Day UpSide Multifocal sælges i æsker med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  Miru 1 Day UpSide Multifocal
 • Bæretid
  Endagslinse
 • Type
  Multifokal kontaktlinse
 • Producent
  Menicon
 • Materiale
  Midafilcon A
 • Vandindhold
  56 %
 • Iltoverførsel
  91 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Ja
 • Styrker
  -10 til 5
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.4
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://www.menicon.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

Miru 1 Day UpSide Multifocal er bløde kontaktlinser fra Menicon, designet til at korrigere alderssynethed. Objektivet er lavet af materialet Midafilcon A, som har en iltpermeabilitet på 91 Dk/t og en vandprocent på 56%. Brugen af dette materiale gør linsen både komfortabel og nem at håndtere.

Linserne er let blåforhøjet for lettere påføring og har en ultra-lav elastisk modulus. De er også udstyret med en unik smart berøringspakke, der sikrer en hygiejnisk håndtering. Den unikke Smart Zone i pakken sikrer, at linsens indre overflade altid vender nedad, hvilket betyder, at den kan fjernes og indsættes uden at røre ved den indre overflade, så den indre del forbliver ukontamineret indtil den er indsat.

Miru 1 Day UpSide Multifocal leverer også en Neuro Adaptive Design for nem tilpasning og glatte overgange gennem nær, mellemliggende og fjernvisning. Desuden inkluderer designet en superglatt NanoGloss Pro-overflade, specielt designet til at øge komforten af det ultraelastiske materiale.

Bæretid

Miru 1 Day UpSide Multifocal er en endagslinse. Endagslinser er også kendt under navnene dagslinser, 1-dagslinser og døgnlinser. De bruges én dag ad gangen, og smides derefter ud.

Kontaktlinsetype

Miru 1 Day UpSide Multifocal er en multifokal kontaktlinse. Multifokale kontaktlinser er også kendt under navnene flerstyrke/progressive/multifocal. De er beregnet til dig som har presbyopia (alderssyn).

Anmeldelser

Miru 1 Day UpSide Multifocal har en gennemsnitsvurdering på 4,5 baseret på 2 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig