MyDay daily disposable multifocal - Sammenlign Priser

MyDay daily disposable multifocal
(4)

Sammenlign priser fra 464 kr til 658 kr.

Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Sammenlign priser fra 464 kr til 658 kr. Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 5 butikker, og pakker med 30 eller 90 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 464 kr og den dyreste 658 kr. Spar op til 29%.

Køb MyDay daily disposable multifocal online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

MyDay daily disposable multifocal sælges i æsker med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  MyDay daily disposable multifocal
 • Bæretid
  Endagslinse
 • Type
  Multifokal kontaktlinse
 • Producent
  CooperVision
 • Materiale
  Stenfilcon A
 • Vandindhold
  54 %
 • Iltoverførsel
  100 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Ja
 • Styrker
  -12 til 8
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.4
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://coopervision.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

MyDay daily disposable multifocal er daglige kontaktlinser fremstillet af CooperVision. Disse linser er lavet af Stenfilcon A og har en vandindhold på 54%, hvilket gør dem yderst behagelige at bære.

Disse kontaktlinser er specielt designet til at korrigere presbyopi (langsynethed relateret til alder). CooperVision's innovative Binocular Progressive System, et unikt 3-ADD multifokalt system, gør linsen i stand til at opnå klar syn på alle afstande - nær, fjern og mellem, hvilket giver bærere optimal synsskærphed, selv når deres syn ændrer sig.

Det særlige ved disse linser er også deres Aquaform-teknologi. Denne teknologi kombinerer materialer på en unik måde, hvilket låser vandet inde i linsen. Dette sikrer ikke kun linsens fugtighed, men gør også linserne bløde og fleksible.

Med en iltpermeabilitet på 100 Dk/t tillader disse linser et højt niveau af ilt at nå øjet, hvilket bidrager til sunde, klare øjne hele dagen. Alt i alt er MyDay daily disposable multifocal en velafbalanceret kontaktlinse til daglig brug.

Bæretid

MyDay daily disposable multifocal er en endagslinse. Endagslinser er også kendt under navnene dagslinser, 1-dagslinser og døgnlinser. De bruges én dag ad gangen, og smides derefter ud.

Kontaktlinsetype

MyDay daily disposable multifocal er en multifokal kontaktlinse. Multifokale kontaktlinser er også kendt under navnene flerstyrke/progressive/multifocal. De er beregnet til dig som har presbyopia (alderssyn).

Anmeldelser

MyDay daily disposable multifocal har en gennemsnitsvurdering på 4,2 baseret på 4 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig