MyDay daily disposable toric - Sammenlign Priser

MyDay daily disposable toric
(1)

Sammenlign priser fra 470 kr til 847 kr.

Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Sammenlign priser fra 470 kr til 847 kr. Prisen er udregnet for én måned (60 linser).

Prisinformation

Sammenlign priser blandt 4 butikker, og pakker med 30 eller 90 kontaktlinser. Lige nu er den laveste pris per måned 470 kr og den dyreste 847 kr. Spar op til 44%.

Køb MyDay daily disposable toric online til den bedste og laveste pris. Vi finder altid den laveste pris til dig. Dette gør vi ved hele tiden at holde øje med de bedste tilbud online.

MyDay daily disposable toric sælges i æsker med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Navn
  MyDay daily disposable toric
 • Bæretid
  Endagslinse
 • Type
  Torisk kontaktlinse
 • Producent
  CooperVision
 • Materiale
  Stenfilcon A
 • Vandindhold
  54 %
 • Iltoverførsel
  80 Dk/t
 • Kan soves med
  Nej
 • UV Filter
  Ja
 • Styrker
  -10 til 8
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Læs mere på producentens egen hjemmeside: https://coopervision.com/.

Levering

Alle butikkerne på denne side leverer til Danmark. Leveringstiden er typisk 1-3 dage, mens enkelte butikker kan have leveringstid på op til 3-7 dage. Den nøjagtige leveringstid vil fremgå på butikkens hjemmeside. Hvis du har brug for hurtig levering på kontaktlinser, er der butikker som tilbyder dette.

Beskrivelse

MyDay daglige engangs toriske kontaktlinser er fremstillet af CooperVision og lavet af Stenfilcon A materiale. Linsen har en vandindhold på 54% og en iltgennemtrængelighed på 80 Dk/t. Disse linser er designet til dagsbrug, med en levetid på 1 dag. Kontaktlinserne er toriske, hvilket betyder, at de er designet til at korrigere astigmatisme.

MyDay daglige engangs toriske linser er kendetegnet ved deres Smart Silicone materiale, en innovation fra CooperVision, som giver højere iltpermeabilitet end andre daglige linsematerialer. Silikone-hydrogelblandingen skaber også en linse, der er blød og let at sætte i og fjerne. Desuden er linsen let blåtonet for nem håndtering og har et orienteringsmærke for korrekt placering.

En anden fremragende egenskab ved MyDay daglige engangs toriske linser er deres Optimerede Toriske Linsegeometri, der sikrer, at linserne tilpasser sig øjet og er korrekt orienteret for optimal visuel skarphed, stabil pasform og komfort hele dagen. Designet har længe været vellykket for CooperVisions Biofinity® Toric.

Bæretid

MyDay daily disposable toric er en endagslinse. Endagslinser er også kendt under navnene dagslinser, 1-dagslinser og døgnlinser. De bruges én dag ad gangen, og smides derefter ud.

Kontaktlinsetype

MyDay daily disposable toric er en torisk kontaktlinse. Toriske kontaktlinser er også kendt under navnene astigmatiske/astigmastism. De er beregnet til dig som har bygningsfejl.

Anmeldelser

MyDay daily disposable toric har en gennemsnitsvurdering på 4 baseret på 1 anmeldelser. Klik her for at indsende en anmeldelse.

Andre varianter

Forslag til dig